Zelf workshops geven?

BEN JIJ EEN KEI IN HET GEVEN VAN WORKSHOPS?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Of je nu een expert bent op het gebied van bloemstukken maken, tassen pimpen, arm breien, kleedjes haken, sieraden maken, servies verven, nagels zetten, kinderworkshops geven of ieder ander creatief briljant idee....wij stellen Old Castle graag ter beschikking! Je kan op twee manieren met ons samenwerken. Onze sfeervol ingerichte ruimte is geschikt voor het geven van workshops met maximaal 20 personen  Wij vinden het super leuk als jij onze ruimte weet te vullen met creatievelingen. Maar het kan ook anders! Wij willen jou ook inhuren als workshop-expert en zorgen in dat geval zelf voor een ruimte vol gezellige cursisten. Net wat voor jou het meest prettig is dus!

Enthousiast? Neem voor meer informatie gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden!

woensdag 13 februari

Workshop kleding borduren met Eva
workshop *eigen kledij borduren* met eva 

Borduren is weer helemaal in! 

We zien de mooiste borduurcreaties op Instagram. Je kan er een mooie, eigen touch mee geven aan een kledingstuk. Uniek dus!

WAT

Je brengt een kledingstuk naar keuze mee waar geen stretch in zit. Denk bijvoorbeeld aan een licht jeansjasje, -hemd of broek, of een jurk in geweven katoen of linnen. Maar ook een keukenhanddoek of een zakdoek werkt prima.

Eva bekijkt samen met jou de haalbaarheid van je idee. Je krijgt een initiatie in een aantal basissteken en leert van haar hoe je te werk kan gaan. Ze begeleidt je tijdens de workshop op jouw ritme.

Je hebt voor deze workshop geen ervaring nodig. Op het einde van de workshop heb je verschillende steken onder de knie en heb je een ontwerp klaar. Heb je een grote tekening gekozen, dan kan je die thuis nog verder afwerken.

PRIJS
60 €

(je inschrijving is pas definitief na betaling/ het bedrag kan niet teruggestort worden, maar wanneer je door omstandigheden niet kan komen, mag je gerust iemand in je plaats sturen)


Wat krijg je hiervoor?

-gebruik van al het materiaal
-een borduurring
-hapje en een drankje

MEENEMEN
-een geweven kledingstuk/keukenhanddoek/zakdoek/kussensloop waarop je gaat borduren, iets waar géén stretch inzit, liefst niet te donker van kleur. 

Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden is deze workshop voor maximum 12 deelnemers.

Eva Verbruggen heeft van handwerken haar beroep gemaakt. Ze is een freelance handwerkster met een passie voor textiel, papier en natuur.

In haar webshop verkoopt ze haar eigen werk en ontwerpt voor creatieve bedrijven en magazines (Veritas, Libelle, Nest)

In "Het atelier van eva v." organiseert en geeft ze workshops waarbij iedereen zich direct op z'n gemak voelt én tegelijkertijd iets moois maakt zonder te sporten.